Gleden er å være til nytte!

Eventyret fortsetter i Nordic Crane!

Nordic Crane fortsetter ferden og vokser i hele Skandinavia. Dette til tross for et år med større markedsmessige utfordringer enn tidligere og flere usikkerhetsfaktorer. Vi har faktisk klart å øke vår markedsposisjon, selv om det har vært endring i rammevilkårene.

Gode resultater kommer ikke av seg selv, og takket være et stort og samlet Nordic Crane har vi klart å skape kranmagi fra sør til nord og fra øst til vest!

Toget går for full maskin i Danmark

Våre danske venner fortsetter å imponere og nytt hovedkontor bygges nå i København. Vi får stadig flere kunder i ulike bransjer, blant annet havne- og industribransjen, og utvikler oss hele tiden gjennom investering i flere kraner, maskiner og utstyr. Det er godt å se at vi har mange dyktige medarbeidere som hver dag står på for Nordic Crane over store deler av Danmark.

Heavy Lift viser muskler

Våre største kraner har vært mer eller mindre fullbooket gjennom hele året, og det ser lyst ut for 2024. Vi har investert i mye nytt spesialutstyr som kan utføre de største og mest avanserte løftene. Våre dyktige medarbeidere reiser på kryss og tvers i Skandinavia, og vi har allerede landet mange gode prosjekt og rammeavtaler. Heavy Lift-avdelingen har i løpet av det første året vist at vi har den kompetansen som kundene våre trenger.

Fremgang i Norge

Nordic Crane i Norge har tatt store steg de siste årene og har i flere måneder på rad satt nye omsetningsrekorder. Målrettet salgsarbeid og godt samarbeid mellom avdelingene har gitt oss mange gode prosjekt over hele landet. Blant annet på Norske Skog og Nexans i Halden, tunnelprosjektet ved Moss, VM-arena ved Granåsen i Trondheim og flere spennende industriprosjekt i Vestfold og på Vestlandet. Noen nyheter på slutten av året er ansettelse av ny regionsjef for Vestlandet og etablering av ny avdeling i Stavanger.

Prosjektekspertene

I Sverige har vi lang erfaring med både prosjekt og vedlikeholdstopp i industrien. 2023 er intet unntak, og vi har vært involvert i mange revisjonsstopp for papirindustrien i Halland og Värmland, samt i industrien på Vestkysten. Det er imponerende å se alt planleggingsarbeidet som utføres av våre dyktige og erfarne medarbeidere på dette feltet. Jobben de gjør gir oss et unikt konkurransefortrinn ved de største prosjektene. Det er veldig gledelig at vi får mange gode tilbakemeldinger fra kundene våre om at vi leverer svært godt på kvalitet, service og ikke minst sikkerhet. 2024 blir et spennende år hvor vi tar ytterligere steg og etablerer flere avdelinger i Nord-Sverige.

Grunnmuren er solid

Verden er fortsatt inne i en usikker tid med både krig og økonomisk usikkerhet. Det er mange faktorer som påvirker oss alle i større eller mindre grad. Inflasjon og renter på vei opp medfører økte kostnader, men fører også til at markedet opplever en nedgang i flere sektorer. Da er det viktig å understreke at Nordic Crane er et solid selskap. Vi har en fleksibel og løsningsorientert organisasjon som hele tiden jobber med å rigge oss for fremtiden.

Vi har utrolig mange dyktige medarbeidere som står på til alle døgnets tider for å løse kundenes ønsker og behov. Vår målsetning er at Nordic Crane skal ha de beste medarbeiderne som har rett nøkkelkunnskap til løse våre kunders behov både i dag og i morgen. Sammen har vi bygd sten på sten for å etablere en unik bedriftskultur som skaper samhold og gode arenaer for samarbeid. Dette er selve grunnmuren som gjør at vi i Nordic Crane kan skape kranmagi!

Morten Heli-Hansen, konsernsjef Nordic Crane