Gleden er å være til nytte!

Forretningsområder

Høy kompetanse og stor pålitelighet

Kynningsrud har gjennom en årrekke etablert seg som selskaper kjennetegnet ved høy kompetanse og stor pålitelighet. Vi er i dag en allsidig aktør i våre bransjer, og gjennom forretningsområdene våre jobber vi for å fortsette å leve opp til forventningene kundene våre har til Kynningsrud.

Tett samarbeid og gode løsninger

Forretningsområdene våre er hver for seg selvstendige, aktive og leveringsdyktige virksomheter, men samarbeidet på tvers av selskapene er også viktig. Tett samarbeid og gode rutiner kommer kundene våre til gode gjennom smarte løsninger og kort vei fra behov til løsning.

Nordic Crane

Nordic Crane er ledende innenfor mobilkraner, lastebilkraner og transporttjenester i Skandinavia. Vi opererer lokalt, nasjonalt og i hele Skandinavia. Bærekraft og hensyn til miljøet er viktig for oss.

Kynningsrud Eiendom

Kynningsrud Eiendom investerer i og utvikler eiendomsprosjekter for næringslivet i Norge og Sverige.

Kynningsrud Bygg

I samarbeid med våre kunder utvikler vi tomteområder og prosjekter. Vi bygger for ekspansive kunder som vil ha en helhetsløsning for alt fra kjøp av tomteaeraler til ferdig bygg.

Kynningsrud Bostäder

Vår ambisjon er å være en trygg aktør som alltid finner gode løsninger innenfor bygg og boligutvikling, både for deg som kunde og for våre samarbeidspartnere.

Kynningsrud Capital

Vi investerer i spennende forretningsideer i voksende markeder, med solid ledelse. Bærekraft er grunnleggende i investeringsfilosofien også når vi går utenfor Kynningsruds kjernevirksomheter.

Abonner på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter rett i innboksen.