Gleden er å være til nytte!

Om oss

Kynningsrudgruppen

Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet. Forretningsområdene våre er Kran, Eiendom, Bygg, Bolig og Finans. Kranvirksomheten Nordic Crane leverer alle typer løftetjenester med mobilkraner. Konsernet utfører spesialprosjekter innenfor transport og Heavy Lift over hele Skandinavia. Vi utvikler næringseiendommer og boligprosjekter gjennom våre eiendomsutviklere i Norge og Sverige. Kynningsrud Bygg utfører totalentrepriser og oppfører bygg i hele Sverige. Vårt finansieringsselskap investerer i selskaper med spennende forretningsideer i voksende markeder og med en solid ledelse, som følger våre grunnleggende verdier.

Gleden er å være til nytte!

Den som får være med på å utvikle og modernisere samfunnet opplever jobben sin som meningsfylt og seg selv som privilegert. Kynningsrudgruppen skal være et av Skandinavias ledende selskaper i satsingsområdene Kran, Eiendom, Bygg, Boligutvikling og Finans. Vår styrke er høy kompetanse, effektiv ressursutnyttelse og bredt samarbeid i det skandinaviske markedet.

Våre eiere

Bjarne Kynningsrud grunnla Kynningsrudkonsernet da han startet byggmesterbedrift allerede i 1946. Kynningsrudkonsernet har i dag virksomheter over hele Skandinavia, med hovedsete i Halden, hvor eierfamilien Kynningsrud kommer fra. 

Kynningsruds hovedeiere er Harald Kynningsrud og barna Eva, Pål og Lars. 

Pål Kynningsrud er i dag Kynningsruds konsernsjef.

 

Forretningsområder

Kran

Nordic Crane er ledende innenfor mobilkraner, lastebilkraner og transporttjenester i Skandinavia. Vi opererer lokalt, nasjonalt og i hele Skandinavia. Bærekraft og hensyn til miljøet er viktig for oss.

Eiendom

Kynningsrud Eiendom eier og utvikler næringseiendom i Norge og Sverige.

Bygg

Vi er totalentreprenøren som bygger helhetsløsninger for våre kunder. Vi bistår med alt fra kjøp av tomteaeraler til ferdigstilt bygg.

Boliger

Vår ambisjon som boligutvikler er å være en trygg aktør som alltid finner gode løsninger, både for deg som kunde og for våre samarbeidspartnere.

Finans

Vi investerer i spennende forretningsideer i voksende markeder, med solid ledelse. Bærekraft er grunnleggende i investeringsfilosofien også når vi går utenfor Kynningsruds kjernevirksomheter.

Den som får være med på å utvikle og modernisere samfunnet opplever jobben sin som meningsfylt og seg selv som privilegert.

Våre verdier

Abonner på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer og nyheter rett i innboksen.