GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Haralds historier

– Det er så mange historier fra bedriften som har fulgt meg gjennom livet, og mange av dem har formet meg personlig så vel som firmaet.

Etter 60 år med bedriften har Harald Kynningsrud vært med på en enorm utvikling. Han har sittet bak spakene og tatt styringen i en årrekke, men før det var han en ung løpegutt. Han har også gått fra å være pilot til å bli copilot, for så å overlate hele styringen til sønnen Pål. Sånt blir det historier av, og vi kan med trygghet si at ingen kjenner bedriftens historie bedre enn Harald Kynningsrud.

Starten

En levende og engasjert leder med meningers mot og gjennomføringsevne har satt spor, noe historiene hans bærer preg av. Noen av dem har blitt fortalt ofte og blitt gjengangere i lunsjpauser og på byggeplasser, men de har aldri blitt skrevet ned – før nå.

– Det var et initiativ fra redaksjonen, egentlig. Da ideen ble presentert for meg, begynte tankene å spinne. Jeg begynte å skrive dem ned med hjelp av deg, Eva. Jeg har mange historier på lager.

Engasjement

Historiene har så langt vekket interesse og blitt veldig populære. I sosiale medier kommenteres og minnes det.

– Det har vært overveldende. Det er veldig hyggelig å lese kommentarer og oppleve engasjement. Jeg har skrevet mye i KynningsrudNytt opp gjennom årene, men responsen jeg har fått på de historiene vi har delt til nå har vært noe for seg selv. Det er motiverende, sier han.

Et langt forretningsliv

Et langt forretningsliv, mange epoker, vekst i inn- og utland, tusenvis av ansatte, kunder og konkurrenter er en solid grobunn for historier som kan ha interesse for flere enn de nærmeste.

– Det er viktig for meg at det kan fange litt bredt. Det er mange som har hatt interesse for bedriften opp gjennom årene, så jeg håper at historier fra mitt ståsted kanskje kan være interessant for flere lesere. Jeg setter hvert fall pris på muligheten til å kunne mimre litt og se tilbake, smiler han.

Her er de!
Han har mange historier i ermet, og de skal formidles med jevne mellomrom i tiden framover. Hvis man ikke har fått med seg «Haralds historie» så langt, er det bare å lese dem nå i påvente av flere.

Av Eva Kynningsrud