GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Bestått med glans

Det er et halvt år siden sist vi besøkte Victor Lindqvist i Kungälv. Plassen var bar og gravemaskinen tok noen tidlige tak. Men mye skjer på et halvt år i denne bransjen. Dette er Victors første bygg som prosjektleder, og han har bestått prøven med glans.

Nå står det store bygget og troner over plassen. Et industrilokale for CME Fastigheter med 1200 kvadratmeter grunnflate over tre plan. Her skal de ha produksjons- og kontorlokale.

Victor har dratt prosjektet i havn uten store utfordringer.

– Vi er snart klare, og har sluttbefaring 1. juli. Nå er det bare litt maling og noen innvendige installasjoner samt bygging av gjerde og steinlegging som gjenstår utendørs, forteller han.

– Har alt gått etter planen?

– Mer eller mindre. Noen utfordringer har det vært, men ingen vi ikke har håndtert med litt smidighet. Det blåser veldig her, så vinden har gjort det litt vanskelig til tider, sier Victor.

Kult prosjekt innenfor bergboring

Victor har håndtert prosjektet alene, og hatt frihet under ansvar, noe han trives godt med.

– Man blir jo ikke ensom. Det er alltid folk her, som regel 20-30 personer, og hvis jeg trenger hjelp til noe, er det bare å ta en telefon til kollegaer, forteller han.

Han viser oss rundt i de nye lokalene. Her skal det bli fine kontorer, lager, butikk og produksjon.

– Det er et kult prosjekt. CME har funnet opp en maskin som sliper bor som brukes i bergboringsindustrien, og er verdensledende innen dette området. Det er jo ganske imponerende, sier han begeistret.

Ny erfaring

Det er Victors første jobb som prosjektleder i Kynningsrud Bygg, en erfaring han trives godt med. Han har vært ansatt i drøye fire år, og begynte som håndverker. Fram til nå har han jobbet som anleggsleder i bedriften.

– Det har føltes fint, det å nå nye mål mens jobben pågår. Noen steg har gått ekstra bra, men jeg er forsiktig med å feire underveis, sier han. Skryte kan han gjøre senere.

– En gang i fremtiden blir jeg kanskje en sånn gammel gubbe som kjører rundt med barnebarna og peker og sier “Dette har jeg bygd!”, sier han og ler.

Vi tviler ikke på at Victor kommer til å stå bak flere prosjekter og bygg i årene som kommer.

Tekst: Eva Kynningsrud
Foto: Eva Kynningsrud / Ann-Christin Folmer

Nordisk mann med kort, mørkt blondt hår og lyseblå skjorte

Kontaktperson for prosjektet

Alexander Bryngelhed
Prosjektsjef Kynningsrud Bygg

+46 708 244 565
alexander.bryngelhed@kynningsrud.se