GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Portalen i Lillestrøm monteres NÅ

Montasjen på Portalen i Lillestrøm har kommet godt i gang. Det er Jernbanegata Lillestrøm AS som er utbygger av dette prosjektet. Prosjektet, som skal huse garasjeanlegg, hotell, kontorer og næringslokaler, kommer til å synes godt i bybildet.

Stort prefab-prosjekt

Kynningsrud Prefab AS har kontrakt med Veidekke Entreprenør AS om å levere og montere prefabrikkert bæresystem i betongelementer og stålkonstruksjoner til en verdi på over 50 mill. kroner. Totalt skal ca. 31 000 kvm hulldekker med tilhørende bæring av stål og betongelementer leveres og monteres. I dag er 10 mann i aktivitet på byggeplassen, hvor Roger Skotnes gjør en utmerket jobb som montasjeleder. Raymond Hansen leder prosjektet.

Kynningsrud har også utført grunnarbeidene

Kynningsrud har vært spesielt sterkt representert på dette prosjektet. Også Kynningsrud Fundamentering har hatt et stort oppdrag på prosjekt «Portalen».

De har nemlig lagt grunnlaget for byggingen som pågår nå med store mengder betongpeler, stålkjernepeler og spunt, slik at bygget står på solid grunn. Mer informasjon om dette finner du her.

Les mer om prosjektet i Romerikes Blad.