GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Kynningsrud Boliger vant konkurranse om boligutbygging

Vi er stolte og glade over å ha fått tilliten til å sette boligprosjektet Eken 15 i Parkstaden i Borås ut i livet, sammen med Semrén & Månsson Arkitektkontor.
– Kynningsrud Bostäder kommer til å bygge to elegante bygninger inspirert av eksisterende bebyggelse i Parkstaden, forteller daglig leder i Kynningsrud Bostäder, Olof Olausson.

 

Parkstaden i Borås ligger nært både sentrum og naturen, og gir muligheter for fantastiske bokvaliteter. Her får man fellesskapet og bekvemmelighetene som et stort boligbygg gir i kombinasjon med følelsen som enebolig og hagefasiliteter gir. Utformingen av bygningene er viktige både av respekt for omgivelsene, men også for å skape et godt boligmiljø.

Bærekraft er viktig

Både byggeprosess, materialvalg, installasjoner og ny teknikk er et viktig utgangspunkt for bærekraft i prosjektet. Vi tenker både økologisk, økonomisk og sosial bærekraft. Prosjektet planlegges med god tilgjengelighet iht. dagens krav til mangfold og komfort. Her passer både den unge, lille familien såvel som eldre par inn.

Her skal det være godt å bo

Husene får en lysegrønn, pusset fasade med klassiske vinduer, vakre tak og markerte entréer. Alle leilighetene har balkong eller en privat uteplass i den genereøse hagen, hvor det også er plass til dyrking og felles uteplass.

Detaljplanen for prosjektet er klar og byggestart planlegges for 2022.

Mer informasjon om prosjektet Eken 15 finner du her

Ta gjerne kontakt med Olof Olausson om du vil vite mer.

Olof Olausson VD Kynningsrud Bostäder
Olof Olausson, +46 790-65 35 01 | olof.olausson@kynningsrud.se