GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Kjøper WBM Hyrkranar i Stockholm

WBM Hyrkranar har to depoter i Stockholm, i Norsborg i sør og i Bro nord for Stockholm, og har frem til i dag vært en avdeling av Lambertsson Kran, som eies av Peab. WBM Hyrkranar har 19 ansatte, og 14 mobilkraner med kapasitet fra 30 til 300 tonn. Alle ansatte har fått tilbud om ansettelse i Kynningsrud Nordic Crane AB.

Kynningsrud Nordic Crane AB har hovedkontor i Göteborg med avdelinger i Värmland, Bohuslän og Halland. Med oppkjøpet vil vi tilby kundene enda bedre service i større deler av Sverige. Krandivisjonen i konsernet Kynningsrud, som omfatter svensk og norsk kranvirksomhet, styrker dermed sin posisjon som ledende i det skandinaviske mobilkranmarkedet.

– Jeg er svært fornøyd med å overta et solid selskap med høy kompetanse og en lang historie, sier konsernsjef Pål Kynningsrud.

Daglig leder i Nordic Crane Kynningsrud AB, Morten Heli-Hansen:
– Vi ser fram til å utvikle Kynningsrud WBM som et fullservice mobilkranselskap i Stockholmregionen med utleie og prosjektbasert virksomhet.

Kynningsrud Nordic Crane kjøper WBM Hyrkranar i Stockholm
Konsernsjef og styreformann Pål Kynningsrud (t.v.) og daglig leder Morten Heli-Hansen i Kynningsrud Nordic Crane AB er fornøyde med kjøpet av WBM Hyrkranar i Stockholm.