GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

God stemning på Jumpyard i Kungsbacka

Snart klar nybyggt anläggning för Jumpyard. i grått och rött

Prosjektet for Jumpyard nærmer seg nå slutten. Bygningen har blitt et landemerke fra motorveien. På byggeplassen står bra til, og avsluttende arbeid pågår når prosjektleder Niklas Andersson inviterer oss på kaffe og en hyggelig prat.

Siden i sommer har det skjedd mye på byggeplassen i Kungsbacka, sør for Göteborg. I løpet av forrige vinter ble det utført graving og grunnarbeid med betongpeler for å ha en solid betongplate som tåler store belastninger i bunnen. Bærende konstruksjoner ble reist i løpet av sommeren, og i oktober tar det 20 meter høye bygget form, med sin fasade i ulike farger og nyanser og blir et nytt landemerke for området når man passerer på motorveien.

Snart klar nybyggt anläggning för Jumpyard. i grått och rött

– Takket være engasjerte og profesjonelle medarbeidere, prosjekterende arkitekter og underentreprenører, har hele prosessen gått veldig bra til tross for sine utfordringer, forteller prosjektsjef Alexander Bryngelhed.

– Arbeidet går bra hele veien, og vi kommer til å levere prosjektet til kunden til rett tid, sier prosjektleder Niklas Andersson over kaffen når vi besøker byggeplassen i oktober.

Jeg jobber mye og bra sammen med vår anleggsleder Stefan Carlsson. Samarbeidet med underleverandørene som jobber med prosjektet, fungerer også utmerket, sier Niklas.

Det blir også av og til tid til en runde bordtennis i pausene. Det er viktig å tenke på et godt arbeidsmiljø også. Niklas Andersson har spilt bordtennis siden barndommen og har en liten fordel når det gjelder bordtennismatchene i pausene.

Två karlar spelar pingis på rasten

Forberedelser for nyetableringen

Samtidig som Kynningsrud fortsetter arbeidet med å fullføre vegger, maling, tepper og installasjoner sammen med sine underentreprenører, planlegger Jumpyard sin nyetablering for fullt.

– Det vil ankomme utallige lastebiler med utstyr som trampoliner, taubaner og klatrevegger, samtidig som prosjektet ferdigstilles og overleveres uken før jul, forteller Niklas.

I januar planlegges det for at innbyggerne i Kungsbacka skal kunne hoppe rundt for fullt i den nye anlegget, noe mange kan se frem til.

– Ja, her vil det være mye gøy og høy stemning fra 2024, avslutter Niklas.

En ung mann i luften, hoppande på studsmatta i trampolinparken
Foto: Jumpyard

FAKTA OM PROSJEKTET

Oppdragsgiver: West Estate AB
Leietaker: Jumpyard
BTA: 2400 kvadratmeter
Sluttbefaring: Desember 2023
Anleggsleder: Stefan Carlsson
Prosjektleder: Niklas Andersson
Prosjektsjef: Alexander Bryngelhed