GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

HMS-prisen til Kent Løken!

HMS-pris vinner Nordic Crane AS-Kent Løken 16-9

Årets HMS-pris ble tildelt den verdige vinneren ble Kent Løken fra avdeling Innlandet. Harald Kynningsrud overrakk prisen på julebordet til Nordic Crane Norge lørdag 3. desember foran 230 feststemte gjester.

Formålet med HMS-prisen er å gi annerkjennelse til medarbeidere som bidrar spesielt positivt til bedriftens arbeidsmiljø og HMS-arbeid.

Kent Løken er en medarbeider som har utmerket seg positivt gjennom flere år. I begrunnelsen var det lagt spesielt vekt på hans positive væremåte og tydelige kommunikasjon – både internt i bedriften og ut mot kunder. Han er en medarbeider som ikke er redd for å si ifra, og setter klare premisser for at arbeidet skal kunne utføres på en sikker måte.

God ambassadør

– Kent er et nytt tilskudd hos oss på avdeling Innlandet, men har glidd rett inn med sitt gode humør og erfaringer. Ute på byggeplass høster han mye skryt for sin rolige fremferd og dyktige håndtering av kran. Han er en utmerket ambassadør for Nordic Crane, sier avdelingsleder Ole Kristian Steile Løkke.

Tidligere på kvelden hadde Kent vært på podiet for å motta blomster og gave i anledning 10 års ansettelse. Kent ble svært overrasket da styreleder Harald Kynningsrud og sikkerhetssjef Heine Lien på nytt ville ha ham opp på scenen. En stolt medarbeider fikk fortjent annerkjennelse for den jobben han gjør for felleskapet – for at vi alle skal ha en sikker og trivelig arbeidshverdag i Nordic Crane.

Gratulerer, Kent!


Tidligere HMS-prisvinnere