GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

HMS-Prisen 2021 Norge til Hans R. Brynildsen

HMS-prisen 2021 vinner Hans Brynildsen 16-9

Hans Roger Brynildsen var veldig glad da han fikk overrakt HMS-prisen 2021 Norge under Kynningsruds HMS-seminar 25. mars. Hans Roger arbeider som lastebilkranfører i Nordic Cranes avdeling Fredrikstad, og har gjort det siden 2008.

I begrunnelsen for tildeling av prisen skriver juryen:

Hans Roger har fra første arbeidsdag i 2008 vist seg frem som en medarbeider med stor integritet, som følger opp det han sier og påtar seg.
Han jobber forbyggende og utfordrer oss stadig i HMS-arbeidet.
Han har i mange år vært hovedverneombud, og har tatt aktivt del i AMU (arbeidsmiljøutvalget) og ved granskinger av hendelser. Vi er imponert over hvordan han har kombinert denne rollen med å være «overalt til enhver tid».
Hans Roger er pliktoppfyllende, dyktig og veldig godt likt av kunder og kollegaer.
Han «gjør litt mer» og er en utmerket ambassadør for vårt verdigrunnlag «Ærlighet, Lojalitet og Entusiasme».
Hans Roger mottar prisen som et bevis på at medarbeiderne verdsetter ham og den jobben han gjør for fellesskapet – for at vi alle skal ha en sikker og trivelig arbeidshverdag.

HMS-prisen 2021 vinner Hans Brynildsen 16-9-II
Hans Roger Brynildsen vant HMS-pris 2021! Her med konsernsjef Pål Kynningsrud (t.v.) og sikkerhetssjef Torkil Kynningsrud (t.h.).

Hans Roger er en velfortjent vinner av Kynningsruds HMS-pris for 2021. Gratulerer!

Disse har tidligere vunnet HMS-prisen 

OM HMS-PRISEN

Innstiftet: 2000, av AMU i Norge
Formål: Å fremheve personer eller enheter som handler i tråd med Kynningsruds grunnprinsipp «Sikkerheten først», som stimulerer arbeidsmiljøet, fremmer gode idèer eller videreutvikler bedriftene i Kynningsrud.
Potensiell prisvinner: Person/enhet som dette året, eller de seneste årene, har vist et spesielt positivt engasjement for arbeidsmiljøet og bedriften, basert på verdigrunnlaget «Ærlighet, Lojalitet og Entusiasme».
Frekvens: Prisen utdeles årlig på prisvinners julebord/annen høytidelig anledning.
Kandidat: Alle Kynningsruds medarbeidere i Norge/Sverige.

Det deles for 2021 ut to priser; en i Norge og en i Sverige.