GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Vi bygger broer

Uansett hvor du bor, om det er i Norge eller Sverige, i byen eller på landet, så vil gode veier være viktig for at du kommer deg fra A til B. I Kynningsrud Nordic Crane er vi ofte med på større veiprosjekter, og vi har etter hvert opparbeidet oss lang erfaring innen montering av brosystemer.

– Bare det siste året har vi jobbet med flere store og viktige broprosjekter, forteller markedssjef i Kynningsrud Nordic Crane AB, Clas Ericsson.

Noen av prosjektene vi har jobbet med er  Kollektivtrafikbron (KTB broen), som kobles sammen med Nya Hisingsbron, Appegio og Skurubroen, tilkoblingsbroen på Drottning Silvias barnsjukhus, Olskroksbron Västlänken E01 og Hölö-broen.

Trygghet gjennom Engineering

I Kynningsrud Nordic Crane har vi kapasitet til å håndtere utfordrende oppdrag, og kompetansen som skal til for å benytte oss av teknisk krevende løsninger. Gjennom vår egen Engineering-avdeling kan vi gjøre komplekse forstudier som gir oss en enorm trygghet, og som også sikrer at gjennomføringen av jobben går akkurat slik vi har planlagt.

– Dette er spennende jobber, og uansett om prosjektene er enkle eller avanserte, så har vi ressursene som skal til for å hjelpe kundene, sier Clas Ericsson.

Spesialhengere for forflytning

Kynningsrud Nordic Crane har i dag en av Europas mest miljøvennlige maskinparker og egne broramper for midlertidige brosystemer. Med en SPMT flytter vi broseksjonene til den posisjonen som passer best for kranløftet.

– Vi har også eget løfteutstyr som tilpasses målene som konstruksjonen av broen krever. Om det er stokkmatter, støttebensplater eller hele oppstillingsplasser som kreves, fikser vi det, forteller han.

Speciallösningar

Kynningsrud Nordic Crane har i dag en av Europas miljövänligaste maskinparker och egna broramper för tillfälliga brosystem. Med en SPMT flyttar vi brosektionerna till den position som passar bäst för kranlyftet.

– Vi har också egen lyftutrustning som vi anpassar till brokonstruktionen. Om det är Azorbemattor, stålmadrasser eller hela markbäddar som krävs så fixar vi det, säger Clas.

Kynningsrud Nordic Crane ser frem mot 2021, og vi gleder oss voldsomt til å fortsette jobben med å «vise vei» som Sveriges beste brobygger.


Trenger du hjelp eller vil du bare vite mer er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss.

Markedssjef Clas Ericsson | clas.ericsson@nckynningsrud.com | Tel. +46 706 33 01 60