GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Spennende utvikling i Innlandet

Nordic Crane Kynningsrud satser i Innlandet

På Lillehammer har Ole Kristian Steile Løkke startet opp som selger/driftassistent og kommer fra en jobb som selger hos Volvo.
– Jeg har ikke akkurat vært her så lenge, men synes kran- og transportbransjen og arbeidsoppgavene er spennende, forteller han.
– Da jeg fikk en forespørsel om jeg var interessert, tok det ikke lang tid før jeg hadde bestemt meg og takket ja. Jeg ser frem imot å hjelpe selskapet med å styrke seg ytterligere i markedsområdet, sier han videre.

Nytt lokale på trappene

Noe av det første Ole Kristian fikk overvære da han kom i gang hos Nordic Crane Kynningsrud, var oppstarten av byggingen av det nye kontorlokalet i Blåswixvegen (ved siden av Swix-bygget). Et bygg som er planlagt ferdigstilt før jul 2018.

– Nybygget vil selvsagt inneholde kontorer, men også vaskehall og et topp moderne verksted samt stor plass til mobilkraner, lastebilkraner og annet utstyr på eiendommen, forklarer han.

Med nytt bygg, flott beliggende ved E6 rett utenfor Lillehammer sentrum, er Nordic Crane Kynningsrud godt rustet for fremtiden og klar for å ta på seg både store og små kran- og transportprosjekter.

Vi skal fortsette å sette kunden i fokus når det gjelder service. Vi skal alltid levere høyeste kvalitet til konkurransedyktige priser innenfor løft med mobilkran og lastebilkran.
Ta gjerne kontakt med oss om det er noe du lurer på. Er du nysgjerrig på hvor stor kran du trenger for ditt prosjekt – test vår krankalkulator!