GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Petter Smart-bedriften på Sørlifeltet 

Bare et steinkast unna de ruvende tårnene til Nexans, kabelprodusenten, ligger nisjebedriften Protoservice. Det mekaniske verkstedet har leid lokaler av Kynningsrud Eiendom på Sørlifeltet i Halden siden 2011. Daglig leder Gudmund Mosebekk er strålende fornøyd.

Han har akkurat flyttet verkstedet en port videre i samme bygg, men har nå nyrenoverte lokaler med både nytt brannvernanlegg, ny ledbelysning, ny varmepumpe, høyere port og ikke minst – med traverskran i taket.

– Vi er så utrolig fornøyde med å ha fått traverskran! Den gjør jobben vår her så mye enklere, både når vi skal flytte på ting fra gulvhøyde og på lagerhyllene i høyden, forteller han.

Liker utfordringer

Protoservice har Nexans, en av byens hjørnestensbedrifter, som stor og viktig kunde. De trenger stadig noen lure løsninger, så Gudmund og hans tre medarbeidere får stadig spennende utfordringer å løse i verkstedet sitt.

– Vi liker aller best å få oppdrag som vi kan bryne oss litt på. Da koser vi oss. Serieproduksjon er ikke noe for oss. Det er heller ikke noen 8-16-jobb, dette her. Vi liker vi å stille opp 110 % for kundene våre, smiler Gudmund.

– Nærmere 20 like som dette er det nærmeste vi kommer serieproduksjon, sier Gudmund.

Sykkeltransport

– Og så bruker vi våre flotte transportsykler når vi skal inn på området til Nexans, forteller han når jeg spør hva de bruker de to flotte syklene inne i verkstedet til.

– Området hos Nexans er stort, og det er ikke så enkelt å komme seg inn med bil, så transportsyklene fungerer utmerket når vi skal inn med utstyr og verktøy, forklarer han.

Vaktmesteren vår, Geir-Arne Høvik, er også til stede. Han er den som har mest «nærkontakt» med leietakerne. Han har bare godt å si om Gudmund og den lille gjengen hans.

– Jeg vet at Protoservice har et veldig godt rykte på seg som problemløsere. For min egen del kan jeg jo bare si at det som vaktmester er utrolig deilig med slike selvgående leietakere, skryter han.

Sola skinner, det er mai, livet leker og alle er strålende fornøyde. Kan det bli bedre?

Vaktmester i Kynningsrud Eiendom, Geir Arne Høvik (t.v.) er strålende fornøyd med samarbeidet med leietaker Gudmund Mosebekk.

Av Ann-Christin Folmer