GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Nordic Crane Group AS overtar T. O. Bull AS

Nordic Crane Group AS overtar mobilkran- og transportvirksomheten til T.O. Bull AS med tilbakevirkende kraft fra 1. januar 2011.
T.O. Bull AS har gjennom mange år vært den største mobilkranaktøren i Oslo-området. Kran- og transportvirksomheten består av 190 ansatte og 160 mobilkraner/lastebilkraner/trekkbiler. Virksomheten fortsetter som før med alle kontrakter, avtaler og forpliktelser som ligger i T.O. Bull AS.

Overtakelsen inkluderer ikke betongpumper. Denne virksomheten drives videre av Tom Ola Bull gjennom det nystartede selskapet T.O. Bull Betongpumping AS. Ansatte i betongpumpevirksomheten har fått videre ansettelse i selskapet fra 1. januar 2011.
Nordic Crane Group er Skandinavias ledende aktør innenfor mobilkraner og spesialtransport. Nordic Crane Group AS har virksomhet fra Malmø i sør til Hammerfest i nord og vil etter overtakelsen omsette for over NOK 1 mrd. i 2011 med 700 dyktige medarbeidere. Selskapet eies av familiene Kynningsrud og Stangeland 50/50 gjennom selskapene Kynningsrud Holding AS og TS Eiendom AS. Markedene er bygg/anlegg, petroleum/industri, vindkraft og transport.

Adm. dir. Trond Helge Skretting i Nordic Crane Group AS uttaler at han er fornøyd med overtakelsen av en så veldrevet bedrift som T.O. Bull AS. Oppkjøpet setter Nordic Crane Group AS i stand til å gjennomføre større løfte- og transportavtaler i Skandinavia i konkurranse med store utenlandske aktører.

Tom Ola Bull som eier i T.O. Bull AS er glad for at kran- og transportvirksomheten overtas av Nordic Crane Group AS og er fornøyd med at bedriften videreføres av et solid selskap i bransjen.

For nærmere opplysninger, vennligst kontakt:
Adm. dir. Trond Helge Skretting, Nordic Crane Group AS, mob. +47 951 96 960
Adm. dir. Tom Ola Bull, T.O. Bull AS, mob. +47 982 54 200