GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

NCGs overtakelse av T. O. Bull AS er nå signert

Konkurransetilsynet hadde ingen innsigelse mot overtakelsen, og endelig avtale ble signert tirsdag 23. august 2011. Overtakelsen har regnskapsmessig virkning fra 1. januar 2011.
T. O. Bull AS har gjennom mange år vært den største mobilkranaktøren i Osloområdet. Kran- og transportvirksomheten består av 190 ansatte og 160 mobilkraner/lastebilkraner/trekkbiler. Virksomheten fortsetter som før med alle kontrakter, avtaler og forpliktelser som ligger i T. O. Bull AS. Betongpumper er ikke en del av avtalen. Denne virksomheten drives videre av Tom Ola Bull.

Petter Brovold er ansatt som ny daglig leder i T. O. Bull AS. Brovold kommer fra stillingen som konsernsjef i Europris, og har tiltrådt stillingen med virkning fra 23. august. Han har også bakgrunn som administrerende direktør i ASKO Øst og har vært ansvarlig for markedsområdene storhusholdning og servicehandel i NorgesGruppen.

Etter overtagelsen er Nordic Crane Group AS Nordens ledende aktør innenfor mobilkraner og spesialtransport. Markedene er bygg/anlegg, petroleum/industri, vindkraft og transport.

Nordic Crane Group har virksomhet fra Malmø i sør til Hammerfest i nord, og 600 ansatte vil omsette for 1.2 mrd kroner i 2011. Selskapet eies av familiene Kynningsrud og Stangeland 50/50 gjennom selskapene Kynningsrud Holding AS og TS Eiendom AS.