GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

NC Vest åpnet nytt bygg på Soma

Nordic Crane Vest har til nå delt lokaler med Stangeland Maskin, men i og med den sterke veksten i de to selskapene, måtte førstnevnte til slutt se seg nødt til å forlate sine gode naboer og bygge sitt eget.

På den 110 mål store tomten får Nordic Crane Vest nå et kontorlokale samt topp moderne verkstedfasiliteter som er beregnet på driften og som vil gjøre sitt til at effektiviteten øker og på den måten også gjør sitt til at selskapet skal kunne konkurrere enda bedre.

Snorklipping_web_THS– Dette er en gledens dag for oss. Vårt nye bygg gir oss nye muligheter for å utvide bedriften ytterligere og gir oss mulighet til å drive enda mer effektivt. Det er et skreddersydd bygg tilpasset våre behov, som vil være med å drive resultatet vårt ytterligere oppover, fortalte konsernsjef Trond Helge Skretting.

Det nye bygget ligger bare 100 meter fra det gamle, men utrolig nok så skifter selskapet ikke bare gateadresse, men også kommune.

– Det er viktig for regionen å ha stødige bedrifter som deler verdiene regionen står for. I vår region er vi opptatt av optimisme, fremtidstro og å være løsningsorienterte, og det er også Nordic Crane. Det er viktigere enn om bedriften ligger i Sandnes eller Sola, fordi av og til er kommunegrensene bare streker på et kart. Ett sted må også grensen gå, og det er derfor min glede å ønske Nordic Crane velkommen til Sandnes, sa Wirak i sin åpningstale.

Selv om den offisielle åpningen fant sted på fredag, har nybygget allerede vært i bruk en måneds tid. Nordic Crane Vest AS gleder seg til å ta i mot gamle og nye samarbeidspartnere til Sandnesveien 114 og ser frem i mot å ta fatt på nye spennende prosjekter og utfordringer.