GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Kynningsrudprisen til Tore Karlsen i Fredriksten Bryteklubb

tre menn står på en beachvolleyball-bane, personen i midten har mottatt en pris og bukett

Under NM i sandbryting lørdag 15. juni mottok en overrasket Tore Karlsen  Kynningsrudprisen for 2023. Tore er en ildsjel i klubben i Halden og har et brennende engasjement for barn og unge i klubben.

Halden-klubben Fredriksten bryteklubb arrangerte NM i sandbryting på brygga i byen, og det var en rørt ildsjel som fikk utdelt prisen av Torkil Kynningsrud sammen med Halden Idrettsråds Stian Mjølnerød-Lie mens store deler av bryte-Norge var til stede.

– Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle få den prisen, sa en rørt Tore Karlsen ved overrekkelsen.

Brenner for barn og unge

Tore er ikke bare opptatt av at de unge skal bli gode brytere. Han inspirerer, veileder og er en støttespiller og god rollemodell for dem. Han ser den enkelte og hjelper dem til å strekke seg mot sine mål og drømmer. Han går ikke av veien for å lage god mat etter trening slik at de ikke skal gå sultne hjem.

Tore er selve hjertet i «+15-prosjektet». Her møtes barn og ungdom på fredagene til både bryting, spill og sosialt samvær. Formålet er å få de unge vekk fra gata og inn i trygge rammer. Han har også ideen til klubbens jentesatsing.

Nomineringen

I klubbens nominering skrives det:

«Takket være Tore opplever våre ungdommer ikke bare idrettsglede, men også følelse av tilhørighet og mestring. Han gir dem ikke bare ferdigheter på matta, men også ferdigheter for livet.»

Kynningsrud gratulerer Tore Karlsen; en verdig vinner av prisen.

Les omtalen i Halden Arbeiderblad (+)

Om Kynningsrudprisen

Kynningsrudprisen er et samarbeid mellom Halden Idrettsråd, Halden Arbeiderblad og Kynningsrud. Prisen deles ut årlig til enkeltperson eller gruppe som er tilsluttet Halden Idrettsråd. Vinneren skal ha gitt en bemerkelsesverdig innsats som har ført til konkrete resultater innen barne- og ungdomsidretten i Halden. Formålet med prisen er å motivere til å inkludere utsatte grupper innen idretten, legge til rette for varig idrettsglede hos barn og unge og å holde barn og ungdom i idretten over tid. Prisen er på 15.000 kr som skal brukes til videre arbeid med barn og unge.