GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Kynningsrudgruppens norske HMS-pris til Roy Pettersen

Hvert år deler Kynningsrudgruppen ut HMS-priser i Norge og Sverige til ansatte som har vist et spesielt positivt engasjement for arbeidsmiljøet og bedriften. I år kunne en veldig fornøyd (og rørt) Roy Pettersen fra Kynningsrud Prefab ta imot årets HMS-pris i Norge under årsfesten i helgen.

Roy har jobbet i Kynningsrud Prefab i nesten ti år og har de seneste årene vært ansvarlig for lageret og utstyret til montasjeavdelingen. I juryens nominasjonsbegrunnelse heter det:
”Med sitt gode humør og utallige påfunn er Roy en stor miljøskaper i Kynningsrud. I tillegg til dette er vår brannvernleder svært opptatt av sikkerhet, og han har inngående kunnskap om regelverk og rutiner. Roy har orden i sakene og det er alltid lett å spørre ham om hjelp og gode råd – og Roy har alltid noe konstruktivt å bidra med!”
Vi gratulerer en verdig vinner av Kynningsruds HMS-pris for 2009!

HMS-prisen har blitt delt ut siden 2000 (fram til 2006 het den KynningsrudPrisen). Formålet med prisen er å sette fokus på positive/idérike ansatte og utvikle Kynningsrudgruppens sentrale fokus på HMS gjennom å fremheve enkeltmennesker/enhet som handler i tråd med gruppens målsetning «HMS før drift og økonomi». Prisen skal gis til person/enhet som de seneste årene har vist et spesielt positivt engasjement for arbeidsmiljøet og bedriften basert på verdigrunnlaget: Ærlighet – Lojalitet – Entusiasme.

Tidligere vinnere av prisen – i Norge og Sverige:
2009. Jörgen Karlsson, Kynningsrud Prefab AB
2008: Geir Skotnes, Kynningsrud Prefab AS
2008: Hans Jonsson, Kynningsrud Kran AB
2008: Geir Skotnes, Kynningsrud Prefab AS
2007: Egon Gustavsson, Kynningsrud Kran AB
2007: Terje Espedal, Kynningsrud Kran AS
2006: Morten Nordahl, Kynningsrud Fundamentering AS
2005: Kjell Finstad, Kynningsrud Fundamentering AS
2004: Hans Kr. Norheim, Kynningsrud Kran AS
2003: Cecilia Åkesson, Kynningsrud Kran AB
2002: Anita Olsson, Kynningsrud Prefab AB
2001: Kynningsrud Bedriftsidrettslag, Bj. Kynningsrud AS
2000: Elisabet Løken, Bj. Kynningsrud AS