GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Kynningsrud-prisen for livreddende samfunnsjobb

Prisen ble utdelt for første gang 9. juni i år til tre glade instruktører i Halden Svømmeklubb for innsatsen de gjør med svømmeopplæring av barn.

Kynningsrud har gjennom mange år støttet opp om idrett og kultur i sin hjemby Halden. I samarbeid med Halden Idrettsråd innstiftet vi i 2020 Kynningsrud-prisen.

– Så utrolig hyggelig å få en slik pris! Dette er vi veldig glade for, og det var både uventet og gledelig å få overrakt en så fin pris, sa Sissel Kallar, som mottok prisen sammen med Linn Aksmo Olsen og Grete Rindal.

Gjennom nærmere ti år har de årlig lært 130-140 barn å svømme og bli trygge i vannet. I tillegg har de tatt ansvaret for barnehagesvømmingen – alt på dugnad.

Juryen, som består av representanter fra Halden Arbeiderblad, Halden Idrettsråd og Kynningsrud, fikk inn mange forslag til kandidater. Juryen var samstemmig i at disse tre ildsjelene fortjente prisen. De gjør en livreddende samfunnsinnsats som virkelig bygger opp under motiveringen for prisen: «Prisvinner skal ha gjort en bemerkelsesverdig og varig arbeid som fører til konkrete resultater innen barne- og ungdomsidretten i Halden».

Kynningsrud-prisen består av en vandrepokal og 15.000 kroner til klubben ildsjelene representerer.

Kynningsrud gratulerer verdige vinnere!


Toppbildet: Barnas svømmeskole i regi av Haldens Svømmeklub er tidenes første vinner av Kynningsrud-prisen. F.v. Stian Mjølnerød-Lie, Torkil Kynningsrud, Grete Rindahl, Linn Aksmo Olsen og Sissel Kallar.

Nederste bilde: F.v. Grete Rindahl, Sissel Kallar og Linn Aksmo Olsen.

Foto: Atle Wester Larsen