GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Kynningsrud är initiativtagare till helt ny stadsdel

En helt ny stadsdel där teknik möter kultur och med nya bostäder – i omedelbar närhet av stadens knutpunkt för kollektivtrafiken. Tillsammans med med-initiativtagare Knut Johansen och Bane NOR Eiendom, presenterade Harald Kynningsrud ett koncept för den nya stadsdelen i Halden.

 

– Området vi snakker om er kanskje det mest attraktive i Halden, og får vi til dette kan det være noe av det viktigste som har skjedd i byen. Det er tidenes mulighet, sier Harald Kynningsrud og Knut Johansen.

Da planene ble presentert var representanter fra både næringsliv og kultur samt politikerne og byens administrasjon positive til planene.

– Halden trenger utvikling, og Halden trenger driftige personer som brenner for denne utviklingen av byen, slik Harald Kynningsrud og Knut Johansen gjør, så ordfører Anne Kari Holm entusiastisk.

– Samhandlingen mellom kultur og teknologi er ganske ny, men veldig spennende. Det er en rekke synergier i disse planene som kan føre til et bra resultat. Vi snakker om et sluttresultat som kan ha 1000 arbeidsplasser og studenter, sier de.

Nå er det bare å krysse fingrene og håpe at ballen raskt kan begynne å rulle.

Les mer om detaljene i Halden Arbeiderblad (+sak)

Se presentasjonen av prosjektet her.