GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Har styrket seg i innlandsregionen

Nordic Crane Kynningsrud styrket i innlandsregionen

– Det er ingen tvil om at vi nå utnytter ressursene til hverandre på en enda bedre måte enn før sammenslåingen av de to selskapene, sier daglig leder i Nordic Crane Kynningsrud AS, Eirik Kynningsrud.

– Vi jobbet tett sammen før også, det er ikke det, men prosessen fra bestilling av kran til utførelse av jobb har blitt mye enklere og mer strømlinjeformet enn tidligere, fortsetter han.

Ny driftsleder

Med store endringer i selskapsstrukturen, kommer også endringer i driften. Erland Reinli har kommet inn som driftsleder i avdelingen, og selv om han allerede har lang erfaring fra Nordic Crane Innlandet, så er rollen han sitter i nå ny.

– Ja, det er en del nytt å sette seg inn i, men til syvende og sist så har det hele egentlig gått ganske smertefritt. Med hjelp av gode kollegaer har vi løst de små utfordringene som har dukket opp, og effektivisert driften enda mer, sier han.
– Alle her har vært veldig positive etter sammenslåingen, og vi ser allerede resultater av det tettere samarbeidet med de andre regionene, forteller Erland videre.

Stor pågang

Vinteren, og da særlig rett før jul, er historisk sett en meget rolig periode for de som driver med mobilkran i Norge, men i 2017 har pilene pekt rett til himmels og trykket på kjøretøyene har vært høyt. For krankoordinatorer og alle de som syr sammen et produkt som skal tilfredsstille kundenes ønsker, er det derfor veldig bra å ha flere strenger å spille på.

Nye lokaler

Innlandsområdet er et område i voldsom vekst og derfor er det viktig å posisjonere seg på en måte som gjør at man kan tilby en så god opplevelse for kundene som mulig. Av den grunn jobbes det nå med å få på plass nye kontor- og verkstedlokaler på Lillehammer.

– Ja, vi er inne i sluttforhandlingene angående tomt nå og forventer nye lokaler og en ny topp moderne verkstedhall  innen utgangen av 2018, sier Eirik.

Vi gleder oss til å følge fortsettelsen i 2018.