GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Daglig leder ansatt i nysatsingen Kynningsrud Bostäder

Kynningsrud forsterker organisasjonen i forkant av framtidige ekspansjonsplaner og har ansatt Olof Olausson som daglig leder i selskapet Kynningsrud Bostäder AB.

 

1. desember ble Olof Olausson ansatt som daglig leder for nystartede satsingen innenfor boligbygging i Sverige, Kynningsrud Bostäder AB.

Han har lang og bred erfaring gjennom mange år innen utvikling av boligutbygging, og kommer til oss fra Veidekke Eiendom/Nordr.

– Jeg har jobbet med boligutvikling siden jeg gikk ut av Chalmers Tekniska Högskola i Gøteborg, forteller Olof.

– Først jobbet jeg 11 år på Skanska, og deretter 13 år på Veidekke/Nordr. Da jeg begynte hos Veidekke i 2007 var byggentreprenørvirksomheten allerede godt etablert, mens boligsatsingen var helt nystartet. Vi bygget opp et nært samarbeid mellom begge enhetene, noe som førte til sterk vekst for begge og stor verdi for Veidekke. Mitt håp er at vi kan få til minst like godt samarbeide i Kynningsrud. Jeg liker å samarbeide, sier han.

– Vi er veldig glade for og fornøyde med å ha inngått avtale med en så erfaren boligutvikler og leder som Olof Olausson. Vi har stor tro på at Olof kommer til å utvikle vårt nye satsningsområde på en veldig bra måte, og gleder oss til å følge ham og selskapet framover. Vi ønsker Olof varmt velkommen til oss i Kynningsrud, sier konsernsjef Pål Kynningsrud.