GLEDEN ER Å VÆRE TIL NYTTE!

Bra prosjektgjennomføring på Tordenskiold Brygge

I løpet av året leverer Kynningsrud Prefab mange prosjekter, både store og små. Men det er ikke hverdagskost at kunden tar seg tid til å kalle inn deltakterne i prosjektet til så hyggelige tilbakemeldinger.
Brick som hovedentreprenør tok seg denne tiden, og det gledet oss.

Effektiv montasje

Tordenskiold Brygge har vært et prosjekt som har passet oss godt. Vi har levert alt av betongelementer og stål til bæresystemet som holder bygget oppe og sammen.
Vi utførte jobben med to montasjelag, og kunne dermed overlevere prosjektet til kunden tre uker tidligere enn planlagt.
– Montasjeleder Emanuel Larsson gjorde en meget god jobb på prosjektet med å holde i trådene i forhold til doble montasjelag, sier Asim Palic, som var prosjektleder på dette unike boligområdet.
– Det er utrolig motiverende for alle når ting går på skinner og det meste fungerer akkurat som det er tenkt. Å kunne levere før planlagt tidspunkt er kun mulig når man gjør ting riktig med en gang, sier han.

Vi takker oppdragsgiveren både for tilliten med å utføre prosjektet og for alle de positive tilbakemeldingene. Dette er motiverende for oss alle.

Du kan lese mer om boligprosjektet Tordenskiold Brygge på nettsidene deres.

Vi leverte og monterte:

betongsøyler, betongbjelker, betongvegger, hulldekker, svalganger/balkonger, HSQ-bjelker, stålsøyler og stålbjelker.

Prosjektorganisasjonen

bestod av prosjektleder Asim Palic, prosjekteringsleder Magnus Eriksen, konstruktører Pål Øyvind Ørmen og Camilla Bech, montasjeleder Emanuel Larsson og våre dyktige montører.

Kynningsrud Nordic Crane leverte alle løft på prosjektet.