Politikere besøker nytt hovedkontor i Göteborg

– Det er veldig bra at Kynningsrud velger å legge sitt nye svenske hovedkontor til Gøteborg. Da skapes enda flere arbeidsplasser. Kynningsrud er hjertelig velkommen, sier kommunalråd Hampus Magnusson.

Det var god stemning da Hampus Magnusson, kommunalråd og leder i byggenemden, besøkte Kynningsruds nye svenske hovedkontor sammen med Mats Ahdrian, leder for eiendomsnemden.

Etter en kort omvisning i de nye lokalene og introduksjon av Kynningsrud-konsernet, diskuterte vi både utviklingsplanene for selskapet og byen.

– For oss er det veldig inspirerende at flere aktører vil være med på å bygge Gøteborg. Det kommer til å komme flere utviklingsprosjekter i årene framover, og da er det viktig med mange kompetente aktører, sier Mats Ahdrian.

Boligutvikling

For et drøyt år tilbake startet byggkonsernet Kynningsrud opp med boligutvikling i Sverige, og nå har selskapet kommet ordentlig i gang med flere spennende boligutviklingsprosjekter i Vest-Sverige.

– Vi er veldig fornøyde både med å få besøk, men også med interessen for jobben vi utfører. Gøteborgsregionen er i sterk utvikling, og det er derfor helt sentralt at det satses på og gis riktige forutsetninger for nye boligprosjekt og boliger. Det var derfor spesielt interessant å få dele tankene rundt kommende tomtutviklingsprosjekter, sier Olof Olausson, daglig leder i Kynningsrud Bostäder.

Kynningsruds nye svenske hovedkontor ligger i den sentrale bydelen Gårda, like vel Ullevi. Kynningsrud Bostäder deler lokalene med sine søsterselskap, Kynningsrud Bygg og Kynningsrud Kommersiellt.


På bildet: 

F.v.: Hampus Magnusson, Mats Ahdrian, Olof Olausson, Boldi Kisch og Marcus Gyllestål på Kynningsruds nye svenske hovedkontor i Gøteborg.


Mer om det nye kontoret i Gøteborg

Comments are closed.