Utvikler stort boligområde utenfor Gøteborg

Kynningsrud og AF har kjøpt tomt i attraktive Floda utenfor Gøteborg for å kunne utvikle 200 til 300 nye boliger med bra pendlingsavstand til Gøteborg.

 

– Vi ser allerede stor interesse fra innbyggere i Floda, og økende interesse hos unge familier i Gøteborg for å flytte til Floda, hvor de kan finne bolig til en rimelig pris og fortsatt ha nærhet til jobben i Gøteborg, sier regionsjef i AF Projektutveckling, Hans Östling.

Det nye boligområdet skal bygges på den såkalte «Växthustomten» ved Floda sentrum i Lerum kommune, med nærhet til både offentlig kommunikasjon og vakker natur.

– Det nye boligområdet vil få en behagelig gangavstand til Floda sentrum med alle tilbudene der og pendlerstasjon for tog. Området ligger i naturskjønne omgivelser med gode turmuligheter mot Nääs slott. Her i Floda kan man bo både bra og behagelig, sier Olof Olausson, daglig leder i Kynningsrud Bostäder.

Det 27 000 kvm store området, hvor man tidligere har dyrket blomster i store drivhus, er kjøpt av Kynningsrud Bostäder og AF Projektutveckling, som skal utvikle og bebygge området sammen. Nå starter planleggingen av de nye boligene i samarbeid med Lerum kommune og øvrige interessenter.

– Floda i Lerum kommune er et veldig interessant område med strategisk bra beliggenhet. Kommunen er positiv til planene og ser store muligheter for boligutbyggingen. Vi ser fram til å fortsette arbeidet og ønsker Kynningsrud Bostäder og AF Projektutveckling velkommen til Lerum kommune, sier kommunalråd for byggesaker, Eva Andersson (C).

VD Kynningsrud Bostäder Olof Olausson

Olof Olausson, 0790-65 35 01 | olof.olausson@kynningsrud.se

Comments are closed.