Bygger flott sameie med 26 boenheter i Ljungskile

Ljungskile, som ligger litt syd for Uddevalla, opplever stadig stigende popularitet. Siden trykket i boligmarkedet er stort bygges nå et et nytt boligområde Havslyckan med 26 leiligheter i forskjellige størrelser.

Kynningsrud Bygg er veldig fornøyde med å få i oppdrag å bygge boligområdet. Avtalen om å bygge de 26 boenhetene i Ljungskile ble undertegnet like før jul.

Boligsameie Havslyckan

Prosjektet består av to bygninger med en parkeringsgarasje i bunnen. Alt inngår i avtalen. Før arbeidene skal starte må en del av en bygning rives, for deretter å bygges sammen med de nye bygningene. Byggene oppføres med høy kvalitet på materialvalgene.

– Arkitektenes grunnleggende tanke har vært å skape lyse og åpne løsninger i leilighetene, som tar vare på alle kvadratmeterne, uansett om du flytter inn i en liten eller stor leilighet. Leilighetene holder gjennomgående høy standard og kvalitet, og er nøye utvalgt for å skape en trivelig helhet, skriver Svensk Fastighetsförmedling om Havslyckan.

Meget fornøyde

Kynningsrud Bygg er veldig fornøyde med å komme ut som vinner av anbudskonkurransen, der vi var en av fem deltakere.

– Vi er stolte over å få dette prosjektet! En stor takk til alle som har deltatt og bidratt i formuleringen av anbudet. Vi ser fram til å starte opp på prosjektet allerede nå i januar, etter at vi har ferdigstilt boligprosjektet Fisketången i Uddevalla, sier Kynningsrud Byggs daglig leder, Henrik Ekman fornøyd.

Henrik Ekman

VD Henrik Ekman | +46 701 851 506 | henrik.ekman@kynningsrud.se

Comments are closed.