Ønsker leietaker Datatjenesten velkommen

Her skal vår nye leietaker Datatjenesten drive sin virksomhet i et av våre kontorbygg på området. Knivsøveien 16 blir nytt tilholdssted.

Skreddersyr lokaler for Datatjenesten

Før innflyttingen i høst skal lokalene gjøres om og skreddersys for Datatjenestens virksomhet. Lokalene tilpasses for å gi et godt grunnlag for optimalisering av Datatjenestens drift og levering av tjenester. Et nytt og innbydende kundemottak med tilgjengelighet for alle og god tilgang på parkering etableres. Totalt vil Datatjenesten totalt leie ca. 600 kvm i bygget i Knivsøveien 16.

Om Knivsøveien 16

Kort om vår nye leietaker Datatjenesten

Datatjenesten er totalleverandør innenfor IT- og kommunikasjonstjenester, og har nærmere 40 års driftstid i bransjen. Fordelt på hovedkontor i Halden og datterselskap i Strömstad jobber i dag 17 ansatte i Datatjenesten. Firmaet opplever positiv utvikling, og den nye lokasjonen er et bevisst strategisk valg for videre vekst.

Les mer om Datatjenesten

 


Ute etter nye lokaler?

Ta kontakt med Hilde Kynningsrud i Kynningsrud Eiendom


 

Comments are closed.