Husflytting: 30 tonn hus på flyttefot

Det er husflytting på gang. I løpet av oktober skal Kynningsrud Nordic Crane sine mobilkraner flytte hele to hus i samarbeid med Kynningsrud Spesialtransport. Den ene jobben er allerede unnagjort. Et 30 tonn tungt hus hvor vi hadde ansvaret for både klargjøring og flyttejobb fikk ny plassering.

Vellykket husflytting

Prosessen med flyttingen gikk etter planen og selv om huset stod på bakkenivå med flere forskjellige høyder, ble det hele gjennomført uten nevneverdige problemer. Dette takket være et engasjert mannskap med mye ekspertise innenfor området.

3 kilometer på vei

Hus nummer to er noe større og skal flyttes på grunn av byggingen av ny skole. På grunn av sin historiske verdi ønsker kommunen å ta vare på bygningen, og har bestemt at «endestasjonen» er hele 3 kilometer unna der det står nå.
Vi gleder oss til å ta fatt på klargjøringen allerede neste uke.

 

Ønsker du hjelp til å løfte eller flytte noe, stort eller lite?
Ta kontakt med våre krankoordinatorer, så hjelper vi deg i gang med prosessen.
Test også ut vår krankalkulator slik at du får en idé over hva slags kran du kanskje trenger.

Comments are closed.