Brady er ny leietaker på Halden Brygge

Brady Energy Norway AS blir ny leietaker hos Kynningsrud Eiendom og flytter inn i 7. plan på Kynningsrud-bygget Halden Brygge, som i dag er innredet som konferanselokaler. Lokalene skal tilpasses og gjøres om til åpent kontorlandskap kombinert med kontorceller. Konferansesalene har vært godt egnet til ulike arrangementer både i Kynningsruds regi, til møtevirksomhet og festligheter.

Om vår nye leietaker

Brady Energy Norway AS er norsk datterselskap av britiske Brady plc, som er den største europeiske leverandøren av handels- og risikostyringsprogramvare til globale råvare-, resirkulerings- og energimarkeder. Selskapet har 30 års erfaring i bransjen, og har samlet mer enn 13 000 brukere og 400 selskaper over hele verden knyttet til seg.

Flytter tilbake til Halden sentrum

Det at Brady Energy Norway AS ønsker å etablere og utvikle seg videre her i sentrum vil gi både Halden Brygge og sentrum for øvrig et positivt løft. Vi er glade for å få Brady Energy Norway AS som leietaker.

Les mer om vår nye leietaker her

Leave A Comment