Divisjon Prefab, som består av selskapene Kynningsrud Prefab AS og Kynningsrud Prefab AB, består av 300 ansatte som vil omsette for ca. 750 mill. kroner i år. Ordrereserven er rekordhøy, og er i dag på ca. 800 mill. kroner.

Felles ledelse – bedre konkurranseevne

– Store investeringer i fabrikken i Uddevalla har bidratt til sterk vekst de siste årene. Vi ser at en felles ledelse for det svensk/norske markedet kommer til å gi bedre kvalitetssikring av logistikken fra salg til ferdig prosjekt. Dette medfører et lavere kostnadsnivå som øker vår konkurranseevne, sier styreleder Harald Kynningsrud.

Lederskifte

Tidligere VD Joachim Lindroth i Kynningsrud Prefab AB har valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Kynningsrud for å arbeide med andre oppgaver i fremtiden. Vi takker Joachim Lindroth for innsatsen gjennom fem år og ønsker han lykke til videre.

ny-vd-nicklas-jarl-200-1

Nicklas Jarl er ansatt som ny VD på Kynningsrud Prefab.

Ny VD blir Nicklas Jarl, som fram til i dag har vært vice-VD i Kynningsrud Prefab AB. Nicklas har vært en sentral person i Uddevalla i en årrekke og kjenner organisasjonen og betongelementmarkedet godt. Nicklas Jarl rykker nå opp og overtar ledelsen i Uddevalla.

For nærmere opplysninger,
Styreleder Harald Kynningsrud på +47 90057570 eller harald.kynningsrud@kynningsrud.no

Leave A Comment